Monday, 25 March 2013

hahahah!!!!!

anak cik rahman ni handsome .. malangnye dia dah tua .. huhukkk....

hahahah!!!!!

anak cik rahman ni handsome .. malangnye dia dah tua .. huhukkk....

cinta !!!!

ramai cuba menyatakan cinta .. tetapi adakah ianya setia .. bagi aza cinta itu ibarat persahabatan yg tak pernah nak gaduh .. walaupun ada orang mengatakan cinta itu dtgnya dari hati ..huhhh !! yang mana ni ????/

gaji !!!

tak saba nak tunggu duit gaji .. cikit pun jadi laa... aku nak kasut baru .. arhhhh !!! nak syle... hahah.. ada sesapa nak treat saya tak ...

penat !!!

malam ni penat gile bcos pagi sampai petang tak berhenti org dtg serbu kedai .. omg !!!!!N bebudak evertronik pulak baru amik student baru ..perhhh banyak gile kena wat ari ni... memang penat !! anybody can help me urut my kaki .. hehehe

Friday, 22 March 2013

overnight

malam ni tido lambat lg  !!!!!
running man ... hehehe ....

best !!!

korang cuba dengar lagu ni .. best taw .. layan je ..tp just untuk yg minat lagu2 jiwang je laa ..hee .. luvia-jangan menangis untukku....

travel !!!

aku teringin sgt nak travel ... waarrrrgggggg

kemalangan !!!

munyi tang ex student sekolah aku terlibat dlm kemalangan n now she was gone .....

friend :(

emm aku da tak taw nak ckp cm ne kat shela tu ... dy da tak yakin dgn diri dy sendiri .. wey kita manusia ... hidup untuk mencari ilmu bkn mudah berputus asa....

manusia !!

zaman sekarang manusia lebih suka melakukan perkara yg dilaknat allah dr apa yg disuruh allah ...subhanallah ...

huhh !!!

kali ni aku nak series ok dlm study .... tak nak maen2 da... focus for spm .. chayok !! chayok !!

spm !!!!

tadi ramai talk about spm ... warrrgggg so scare laa ...

Thursday, 21 March 2013

senang ....

semuanya berjalan dengan lancar oke ... 

xsuka :(

aku tak suka sorang budak kelas aku ni .... haishhh bnyak ckp kot ... lau korang pon mesti tension kan ...errrggg...

All I ever wanted-BassHunter (With Lyrics)

http://youtu.be/e9AlvsGHeho
jemput..jemput..laa..ye..follow..
yeahhh.... sayonara... blogger baru....hehe...