Thursday, 6 June 2013

akhirnya :')

salam dari aza ...

                sekarang aza da wat keputusan yang tepat .. korang ingat tak aza pernah mintak pendapat korang tentang sorang budak laki yang aza suka ni ..sekarang aza dah jumpa jalan penyelesaan nye..aza rasa better aza lupakan jela dia..dia pon skrang da makin bahagia je aza tgk ..kalau korang nak tahu ..da 2 hari aza tak angkat call dia.. malas laa nak dengar dia sembang pasal awek dia..hemmm wat saket hati je.. baek laa aza tggu jodoh yang sebenarnya ,, lagipon aza muda lagi kowt ... masih bnyak lg benda yang aza akan tempuhi...
kepada sesaPE yang berikan pendapat korang thanzz sgt2... aza hargai ... tak kira laa sama ada dekat blog ni or dekat wechat aza... thanz sgt2.... aza dah malas nak ingat pasal dia lg ... aza redha je la ..pape pon borang di buka ..hahna eh2 sory aza bkn jenis yang macm tu ek cari jodoh ....heehee...

    i'm happy !!!

Monday, 3 June 2013

^"^ aza suka :')

salam dari aza .:')

              kali ni aza nak story sikit tentang someone ni .....korang tawu tak aza suka kat dia ..aza dah kawan dgn dia nak dekat 2 tahun dah ..... dlm masa 2 tahun tu aza mcm tak tahu nak cakap cm ne , aza ni dah mcm penasihat bg dia pulak,...walaupun dia salu call tgh2 mlm tp dia call sbb nak cite tentang awek dia merajuk la ,sakit la..mcm2 lg ...emmm aza suka kat dia tp dari cara dia mcm tak suka langsung dekat aza ... korang mesti tahu kan cm ne rasanye ..huhh aza nak sgt dia jaga aza mcm dia jaga awek dia..yang buat aza tak puas hati tu , awek dia wat mcm2 untuk sakitkan hati dia tapi dia tak mara pon ..entah laa dia redha je apa awek dia wat kat dia.. dia xsuka mara2 org.. baek kan dia ...emmm aza sayang dia.... patut ke aza cakap kat dia ????korang tolong aza :"( ... aza hanya mampu tulis aza sayang dia .... tiap kali aza dengar dia cerita tentang awek dia aza mesti menangis ... nasib baek dlm telifon kalau depan2 tak tahu laa mcm ne,,,,,sakit hati ad geram ada bila dengar dia cerita ..aza hanya mampu bg cadangan cm ne nak pujuk awek di bila merajuk ..entah laa.. patut ke aza bg tahu dia yang aza sukakan dia....???? :'(