Tuesday, 30 July 2013

dibelenggu !!!

assalammualaikum ...
           
                            hai korang lame dah aza tak update blog kesanyangan aza ni .. heee .. sejak kebelakangan ni aza sibuk sikit laa.. nak study untuk trial spm .. tadi baru aza buat gerak gempur sejarah .. bapak laa .. susah kowt .. emmm yang aza tak bole terima uh .. nape sejarah tahun aza wajib lulus !! OMG !! can't accepted .. huaaaa !!!pape lantak laa kena lulus ape pon .. janji aza fokus !!
korang aza nak story sikit ni .. emm korang percaya tak aza sekarang ni tgh kawan dengan DUDA anak 2 .. woww mesti korang mcm terkejut an ..aza baru 17 kawan dgn duda ?? haha .. alaa duda tu muda lg .. baru 25 tahun .. handsome kot .. hee tp bagi aza laa handsome bg korang tak taw laa ..hahaha ... anak dia pun comil je .tembam .. dia dah bercerai dgn ex dy .. emm bukan jodoh .. entah laa aza pon tak taw nak ckp cm ne tp aza dah mula syg dia dgn anak2 dy ..emmm .. korang rasa better aza terus kawan dgn dy or stop it ???? hummmm dibelenggu .. tp tak salah an aza nak berkawan atau lebih ..????