Friday, 26 April 2013

pedih !!!!

salam dari aza !!!
        ni nak cite ckit ni pasai satu2 nye budak melayu laki dlm kelas aku ni ... malas nak show off nama dia(takot dia baca)hahah....aku sakit hati betui dgn perangai dia laa habaq hang ...  mentang2 laa baru beli moto baru beria kot tunjuk kunci moto dia kat satu kelas ..grrrr eeiiiiuuuwww sumpah menyampah ...
        lagi satu dia ingat sekolah tu sekolah atok dia kejap dtg kejap tak .. duit pibg tak bayar lg ....dtg sekolah je nak over ..tunjuk ape yg dia ada ...grr tlong laa..kenapa dia kena satu sekolah dgn aku haa???time lc dulu aku tak kesah laa sgt ...ni melampau laa skrang pon satu skola gak ..ingat aku bole laa lari dr budak lc upeunye ada gak yg ikot ....

No comments:

Post a Comment