Tuesday, 30 July 2013

dibelenggu !!!

assalammualaikum ...
           
                            hai korang lame dah aza tak update blog kesanyangan aza ni .. heee .. sejak kebelakangan ni aza sibuk sikit laa.. nak study untuk trial spm .. tadi baru aza buat gerak gempur sejarah .. bapak laa .. susah kowt .. emmm yang aza tak bole terima uh .. nape sejarah tahun aza wajib lulus !! OMG !! can't accepted .. huaaaa !!!pape lantak laa kena lulus ape pon .. janji aza fokus !!
korang aza nak story sikit ni .. emm korang percaya tak aza sekarang ni tgh kawan dengan DUDA anak 2 .. woww mesti korang mcm terkejut an ..aza baru 17 kawan dgn duda ?? haha .. alaa duda tu muda lg .. baru 25 tahun .. handsome kot .. hee tp bagi aza laa handsome bg korang tak taw laa ..hahaha ... anak dia pun comil je .tembam .. dia dah bercerai dgn ex dy .. emm bukan jodoh .. entah laa aza pon tak taw nak ckp cm ne tp aza dah mula syg dia dgn anak2 dy ..emmm .. korang rasa better aza terus kawan dgn dy or stop it ???? hummmm dibelenggu .. tp tak salah an aza nak berkawan atau lebih ..????

6 comments:

  1. terserah pada hati sendiri.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. emm hati kata emang nak tp xconfident ..

      Delete
  2. hi syg :) done follow u .. this is mine http://asmayaacob.blogspot.com/
    btw aza ,asma rasa tak salah aza dengan dia .. lau dah dapat restu mak ayah .. tak kisah laa duda ke teruna ke , semua jalan hehe :D asma rasa status diri tak penting kot ... janji dapat restu and sayang antara satu sama lain :) right dear ? hihi oke thats all

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi asma . thanz sbb sudi follow aza .. actually ibu dgn ayah memang dah knl dy sbgai kwn2 aza satu perumahan je . anak2 dy pon salu dtg maen kat umah aza . tp aza takot sbb aza muda lg. takot dy anggap aza just as a sister . tp aza xbape kesah pon ...xde laa sampai nak frust kan .

      Delete
  3. Subjek Sejarah ni sepatutnya mudah dan seronok untuk study. Tapi disebabkan kat sekolah cara pengajaran dan buku teksnya ditulis dengan cara yang bosan gila babi, akibatnya ramai student yang tak minat Sejarah. Padahal, kalau faham Sejarah, sebenarnya macam kita baca novel or macam kita layan movie. Mesti ada watak, plot dan kesan.

    Anyway, Good luck for your SPM trial :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada setengah je yg senang .. bab yang emang susah nak paham tahap sawan emang takkan paham laa .. haha thanz sbb sudi follow aza ..

      Delete