Monday, 3 June 2013

^"^ aza suka :')

salam dari aza .:')

              kali ni aza nak story sikit tentang someone ni .....korang tawu tak aza suka kat dia ..aza dah kawan dgn dia nak dekat 2 tahun dah ..... dlm masa 2 tahun tu aza mcm tak tahu nak cakap cm ne , aza ni dah mcm penasihat bg dia pulak,...walaupun dia salu call tgh2 mlm tp dia call sbb nak cite tentang awek dia merajuk la ,sakit la..mcm2 lg ...emmm aza suka kat dia tp dari cara dia mcm tak suka langsung dekat aza ... korang mesti tahu kan cm ne rasanye ..huhh aza nak sgt dia jaga aza mcm dia jaga awek dia..yang buat aza tak puas hati tu , awek dia wat mcm2 untuk sakitkan hati dia tapi dia tak mara pon ..entah laa dia redha je apa awek dia wat kat dia.. dia xsuka mara2 org.. baek kan dia ...emmm aza sayang dia.... patut ke aza cakap kat dia ????korang tolong aza :"( ... aza hanya mampu tulis aza sayang dia .... tiap kali aza dengar dia cerita tentang awek dia aza mesti menangis ... nasib baek dlm telifon kalau depan2 tak tahu laa mcm ne,,,,,sakit hati ad geram ada bila dengar dia cerita ..aza hanya mampu bg cadangan cm ne nak pujuk awek di bila merajuk ..entah laa.. patut ke aza bg tahu dia yang aza sukakan dia....???? :'(

8 comments:

  1. Hurmmm... kalo ko mau gtw dia yg ko suka dia. lebih baik ko gtw time dia sudah brek dgn gf dia laa.. sbb nnt fikiran dia makin kusut.. bab gf dia tu, biasa la tu.. orang dlm pcintaan.. mana ada 100% sweet.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia cakap dia sayang awek dia.. dia tak sanggup kehilangan awek dia .. :'( aza tak tahu nak ckp ape bila dia ckap mcm tu ...

      Delete
    2. Alaaa.. mmg ah dia cakap gitu, suma org yg d alam pcintaan pun cakap gitu,mcm mana pulak kalo d tulis yg awek dia tu bukan jodoh dia? dia mau salah kan sepa? hahaha.. cakap ja la dgn dia.. SABAR dgn apa yg di lalui.. hohohoh

      Delete
    3. tak rasa mcm tetibe je ke??

      Delete
    4. hurmm ttiba mcm mana pulak? hoho.. dlm phubungan, mesti ada 1 pasangan yg buat haL, if bf Ok.. gf pulak k.o , if gf ok , bf pulak yg k.o , tpi dlm entri ko ni, mcm gf dia pulak yg k.o ni.. heehe

      Delete
    5. memang laa tapi aza dah ckp mcm2 dah dia tetap backup awek dia mcm susah sgt dia nak terima kalau aza ckp yang aza suka dia ...

      Delete
  2. kdng2 bkn semua benda yg kita nak kita akan dapat.. blum cube belum tahu.. huhuu apa pun be positif ea.. kalau beto dia milik awk, sejauh mana pun sia pergi tetap akn jadi milik awk jgk nnt.. i'Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya cuba untuk berfikiran positif ... saya bersyukur jika dia jadi milik saya tapi jika sebaliknya saya hanya berserah .... dia terlalu sayang kan awek dia...

      Delete