Sunday, 15 September 2013

nice @!!

assalammualaikum ..
           waaa dah lame tak update laa . rindu dekat blog ni . rindu dekat korang2 yg baca ni jgk .. bulan ni aza bz sebab aza exam .. huhh .. tension giler. ni baru trial .. blom yug sebenar nye lg .. emmm seminggu nak rehat dulu .. lepas tu baru sambung study balek ..
eemmm aza baru lepas putus dgn bf aza .. it better maybe when we were break .. korang tawu tak aza mcm tak de bf je kapel dgn dia .. bila aza call tak angkat bila aza msj tak bls.. yang buat aza marah tu dia ckp dia tak de fb tp memanjang duk kat cc je .. alasan tgk youtube .. haha alasan bodoh !!1 dia ingat aza ni budak2 bodoh ke tak reti nak pk .. and the end is mlm td aza call dy angkat an i just said we break .. bye ! nice right .. haha .. emmm bila kita tgh begang rasa sedih pon tak de taw ... rasa mcm nak muntah .,. haha cinta monyet .. patot laa ramai ckp masa kapel bersayang2 tp bila dah menyampah nak pandang muka pon meluat kan .. grrr ~~~sekarang i'm free ..oke forget it about him ..
now aza nak tanya sape ada wechat ??? mesti ada kan .. tak kan takde kot .. korang2 mesti pakai handfon mahal kan ..haha ..oke aza harap korang add laa aza .. bole merapatkan silaturahim .mane tawu dpt jd member rapat kan..

No comments:

Post a Comment