Thursday, 30 May 2013

siapa aza ???? =='

salam semua ...

           haa sape aza ek ?? sbb aza awesome ... heee sory terOVER pulak .... aza nak cite cikit tentang latar belakang aza si gadis manis ni .. ceewaahhhh !!! hakhak ...nama aza ialah NURFAZANINA BINTI AHMAH HASRULHISHAN ...mesti korang ckp asal panjang sgt nama pompuan ni .haha .. emm aza pon tak taw laa tanya laa atok aza .. dia yang bg nama ni ..hee .. korang ley panggil aza si cumil ..haha eh tak laa kiding kiding ..panggil aza je...umor aza 17 tahun pada tahun 2013 ... aza anak yang ke 4 dari 5 beradik .. tak manja oke .. tapi garang ..hohok ... aza stay dekat ipoh kat kampung temiang .. ad tak yang tawu kat mana kg temiang .. lau ad yang tawu jemput laa dtg umah ye... hee ...
  1.          kenapa korang kena visit blog aza???sebab............
  • aza awesome ...heee
  • banyak pengajaran ...
  • sbb blog aza awesome ..hee perasan
  • sbb aza like sape yang tinggal jejak dorang ...
  • sbb aza suka berkawan ..
  • sbb aza tak sombong ..yeke ??
  • sbb aza nak cari bakal imam untuk aza .. insyaallah ...
jangan pernah bosan untuk selalu singgah blog update aza oke ....

       

6 comments:

  1. piwettt (:
    heheee chumil pixca yg kat ats tue dek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih akak .... akak pon comil taw ....

      Delete
  2. semoga dapat mencari bakal imam yang soleh... done follow u - Noob

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ..insyaallah ...amin ...

      Delete