Monday, 20 May 2013

saket ....!!!

salam dari aza :')

            menipu laa if korang ckp korang tak penah saket hati dgn sesape an...mesti ad punya la....entah laa nak kata aku ni baek sgt tak laa baek sgt ....tp mungkin sbb aku ni jenis tak suka tgk orang tak dpt ap yang dorang nak ... sbb tu laa dorang pijak kepala aku ..aku heran betui laa dgn manusia yang berfikiran singkat ni .... pantang orang buat baek mula nak amik kesempatan ..kenapa korang da susah sgt ke???heran !!heran !!!
eemmm lagi satu perkara yang menyampah kan aku bila budak KAMPUNG berlagak bandar .... PEERRGGHHH korang gi laa check it out dkt fb aku tuh ..beratur budak tepi sawah mintak promote batak like ...grrrr sumpah ngokngok....aku ni buat akaun fb tu bkn untuk promte muka korang yang comil tu ...please laa..punca kena remove je....pape pon aku  nak nasihat an tak payah nak kejar sgt hot tu ..sbb neraka jahanam tu lg hot laa.haa kat situ lantak korang laa nak hot sepanas2 mane pon....oke fine that all ..bye bye !!

2 comments:

  1. aku pun menyamph jugak ngan orang kmpg bajet hottt...sedar la skit...kalau tutp aurat takpe gak..nie mengalahkan datin ngan mat saleh kat luar..

    ReplyDelete